Textfeld: Ce m-a vindecat pe mine. 
Retete de la oameni

 

Vindecare prin diferite remedii si metode

Vindecari numai prin rugaciune

Vindecare prin homeopatie

Vindecare prin heliopatie

 

 

Depresie

Rugaciune

 

„Am suferit pana acum catva ani de depresie care ma apuca mereu la un interval de cateva saptamani. Eram disperata. AM primit de la doctor medicamente care imi ajutau numai foarte scurt timp si dupa care depresiunile se intorceau. Intr-o zi mi-a venit ideea sa-L rog pe El ( Iisus) sa ma ajute, caci El stie intotdeauna un ajutor. M-am rugat si m-am rugat in special pentru o indicatie catre un remediu care sa ma scoata din situatia desperata.  Intr-o zi am citit undeva o recomandare la o carte. Si in mod ciudat ochii mei se intorceau mereu catre titlul carii acesteia. Se numea „Rugaciunea, puterea vindecatoare si ajutatoare scrisa de Harold Sherman.  Zilnic a trebuit sa ma gandesc la aceasta carte si la titlui ei pana cand in sfarsit am inteles ca acesta era probabil indicatia ingerului meu. Am comandat cartea si nu aveam rabdare sa soseasca. Am citit-o cu mare interes si cateodata imi venea o indoiala ca m-ar putea ajuta intradevar. Insa cu timpul am primit convingerea ferma ca rugaciunea im va ajuta cu siguranta. Cum sosea depresiuna luam cartea si citeam din ea rugaciunile, in special una care era scrisa pentru un alcoolic: „Nu snut singur, niciodata nu sunt singur, Dumnezeu este cu mine...” Aceasta rugaciune mi-a facut intotdeauna bine in mod special si dupa aceea puteam sa dorm bine. Si cu timpul depresiunile au incetat pana au disparut complet.„

 

 „Cheama-Ma in ziua necazului si Eu te voi izbavi, iar tu Ma vei proslavi.” (Psalmul 50:15).   „Pot totul in Cristos care ma intareste.”

 

Dureri cauzate de vezica urinara

Rugaciune

 

“Dintr-un telefonat cu o ruda am aflat ca o alta ruda (o femeie de vreo 65 de ani)  pe care insa nu o cunosteam personal avea niste dureri mari din cauza unei raceli la velica urinara şi care nici macar nu putea sa iasa din casa sa-şi compere ceva din cauza durerilor şi a necsitatii dese de a urina fara a putea controla urinatul. Stiind ca femeia este credincioasa şi realizand ca ea nu-şi poate procura nici un fel de remediua natural care sa ii ajute repede m-am hotarat sa o sun şi eu şi sotia mea sa ne rugam impreuna cu ea la Iisus sa o vindece El. Am sunat-o şi i-am spus ceea ce aveam de gand la care femeia a acceptat şi s-a intins în pat rugandu-se la Iisus sa vina sa o vindece în timp ce noi faceam acelasi lucru şi ne imaginam viu cum Iisus sta la patul ei punandu-i el mainile pentru vindecare. Am facut asta timp de vreo 20 de minute insa cu o credinta vie şi cu o ardore mare de a o ajuta pe biata femeie şi am fost foarte convins ca v-a ajuta, din cauza experientelor similare din trecut, desi nu stiam cât de repede şi cum. Mai ales ca am simtim cum o energieciudata din mainile mele curgea catre afara. Peste doua zile  am sunat-o din nou pe aceasta ruda sa o intreb cum se simte, fiind curios cât a ajutat-o aceasta rugaciune de vindecare.  Ea mi-a spus ca durerile au incetat incetul cu incetul  DEJA în acea seara deja dupa acest tratament divin de la Iisus şi ca ea a simtit foarte puternic energia care ii  intra în corp. Vindecarea s-a petrecut aşa de repede incat a doua zi ea a nu mai avea nici un fel de simptome şi datorita succesului mare şi rapid  şi ea şi fica ei au inceput sa ma banuiasca în mod eronat ca avand energii vindecatoare în maini, neintelegand cu adevarat ca nu eu ci Iisus a vindecat-o, datorita credintei ei şi rugaciunii nostre din inima şi ca noi nu am fost decat un canal pentru Iisus.

Cancer la sani

Rugaciune

 

“O verisoara de-a mea de care sunt foarte apropiat a facut mai demult cancer la sani (din cauza conflictelor indelungate cu sotul ei). Ea a fost operata şi a facut chimioterapia care insa nu a ajutat-o de loc. In tot timpul tratamentului medical ea incercat folosit tot felul de sucuri naturale şi remedii naturiste ca sa ajute corpului sa se refaca şi mai ales sa repare daunele mari cauzate de otravurile introduse direct în sange ca urmare a chimioterapiei. Cand a realizat ca nimic nu ii ajuta cu adevarat, disperata la gandul ca cei doi copii ai ei vor putea ramane fara mama a inceput dintr-o data sa se roage foarte intens şi din inima direct lui Iisus, calauzita de o pornire interiora pe care o mai avusese la nasterea primului copil. S-a rugat la Iisus sa o lase în viata şi sa o vindece numai din cauza copiilor ei.

 

În timp ce se ruga aşa, stand în pat intinsa, ea a vazut o lumina puternica în dreapta ei, care parea sa fie vina de afara şi un pic contrariata de aceasta lumina a banuit, Iisus a ascultat-o şi s-a rugat şi mai cu ardore dupa care la un scurt timp a simtit ca un fulger luminos trecandu-i prin corp. Şi atunci ea a stiut ca s-a intamplat ceva, desi nu stia deloc ce insemnatate avea aceasta lumina, şi a simtit ca rugaciunea ii va fi ascultata. Dupa aceasta experienta miraculoasa ea a prins foarte repede din nou putere şi incetul cu incetul a invins boala în totalitate. Cand a realizat ca sanatatea i s-a ameliorat aşa de repede şi-a dat seama ca Iisus intradevar a vindecat-o în seara aceea şi ca rugaciunea din inima la Iisus a salvat-o de la moarte. De atunci au trecut mai mult de 13 ani şi ea nu mai are nimic din ceea ce s-ar putea numi cancer. Experienta aceasta a intarit-o mult în credinta în Iisus. Interesant este faptul ca în scrierile lui Iisus prin Jakob Lorber este pomenit de mai multe ori faptul ca atunci cand Iisus ii vindeca pe oameni prin cuvant atata cât timp El a fost pe pamant, oamenii care era vindecati de El simteau un fulger lunminos care le trecea prin corp şi dupa care erau complet vindecati. Verisoara mea insa nu stia acest lucru şi a fost uimita sa afle aceasta. Acest lucru confirma atât ceea ce scrie în Lorber cât şi faptul ca verisoara a fost vindecata intradevar de Iisus. “

Marturii de vindecare prin rugaciune

www.leacuri.net