Textfeld: Ce m-a vindecat pe mine. 
Retete de la oameni

 

Vindecare prin diferite remedii si metode

Vindecari numai prin rugaciune

Vindecare prin heliopatie


                
Globule de zahar insorite
                
Ulei de masline cu flori de mac
                
Praf de lapte de capra cu camfor
                
Praf de radacina de rabar asiatic sau ginseng

 

Vindecare prin homeopatie

 

Tratament cu ulei de măsline cu flori de mac

 

 

 

După analiza la 761 de cazuri în care s-a aplicat tratamentul cu acest ulei prin doctori, medici naturisti şi utilizatori privaţi care au cumparat uleiul de la firma Miron Gmbh s-a constatat că uleiul ajuta foarte foarte bine în 72% din cazuri, În 13% din cazuri ajutorul lui a fost bun şi numai la 15% din cazuri nu s-a remarcat nici un rezultat. Însă din pacate s-a constatat că în acest ultim caz pacienti nu respecta deloc dieta alimentară care este foarte importanta la remediile heliopatice. În afară de asta necredinta în efectul uleiului poate anula o mare parte din efectul lui, căci omul de fapt doreşte să ramână bolnav şi Dumnezeu poate îi face voia.

 

Negi, cicatrice dureroasa

 

La doi băieţi de 10 şi 12 ani le-a dispărut negi dureroşi din talpă după ce mama ei i-a uns de mai multe ori cu uleiul heliopatic. Mama a folosit cu succes uleiul la ea pentru tratarea unei cicatrice dureroase din urma unui accident cu masina, şi la un accident la umar al barbatului precum şi la multe rani de la joaca şi sport precum şi la basici la picioare de la baietii. Mama a făcut singura 2 litri de ulei pe care a început să-l folosească cu generozitete, după care a aparut următoarea problema: vindecadu-se aşa de uşor ranile, copii nu mai prea au grija la joaca şi se ranesc tot mereu fiindca stiu că uleiul ajuta aşa de bine.
 (Vitaswing)

 

Negi, ciupercă la degetele de la picioare

 


O femeie de 34 de ani s-a dat în fiecare seară timp de 3-4 săptămâni cu ulei de măsline cu flori de mac la negi şi la degetele de la picioare unde avea mâncărime de la ciuperci. Acestea i-au dispărut. (Ianuarie 2009. GM)

 

Inflamaţie la ureche cu dureri

 

Primavara 2004. La o femeie de 42 de ani apar regulat din copilarie inflamaţii puternice ale urechii interioare cu dureri aşa de mari încât ea nu poate să doarma mai multe nopti la rând şi nici să se ducă la lucru. Durerile radiază de multe ori până în piept. După ce a pus câteva picaturi de ulei pe un băţ cu vata şi l-a pus în ureche i-au dispărut durerile în timp de 1-2 ore şi inflamatia a încetat. De atunci, cum apare un semn de boala ea îşi pune din nou vată cu ulei în ureche şi nici nu mai ajunge la durere şi inflamatie. (Vitaswing)

 

Boala Morbus Bechterew

 

Un pictor de 48 de ani are de la vârsta de 18 ani Morbus Bechterew (inţepenire dureroasa a coloanei. Impotriva ei el se lupta cu o portie bună de umor, bună dispozitie şi cu credinta în Dumnezeu. După ce s-a uns cu ulei i-au dispărut durerile şi a început să-şi miste din nou capul. ( Bernhard Luger, 27.7.2004)

 

Unchiul unei cunoscute care suferă rău de Morbus Beschter în vârstă de 52 de ani i-au dispărut pentru prima oară de când suferă de această boala durerile după numai o singură ungere cu ulei de măsline heliopatic. De atunci el îl foloseşte continuu. (Ianuarei 2008, GM)

 

 

Stomac nervos

 

Um barbat de 65 de ani care este foarte activ, chiar prea activ, se plânge de dureri de stomac de mai multe luni. În ciuda diverselor analize medicale doctorii nu au descoperit nimic. Probabil că stomacul sufera din cauza psihicului prea nervos şi plin de temperament excesiv al omului. După ce şi-a uns stomacul de 2-3 ori pe zi cu ulei pacientului i-au dispărut simptomele. Efectul dovedit de a alin durerile, linistitor şi energizant s-a aratat efecţiv atâţ pe planul organului şi pe cel psihic.
 
(Vitaswing Januarie 2004)

 

Femeie bătrana la pat

 

O femeie de 86 de ani care statea la pat de 16 luni a făcut la glezna dreaptă o rană din cauza statului la pat excesiv. Aceasta rană nu a rut să se vindece cu toate că
s-au aplicat diferite creme farmaceutice. După ce s-a uns cu ulei heliopatic  i-au dispărut imediat durerile iar după 4 zile de ungere zilnica (numai câte o data pe zi) rana s-a închis. Rana a dispărut împreuna cu niste pete roşii de pe picioare.

 

Dureri la inima şi la cap, oboseală

 

Ana, 67 ani. Timp de 4 zile câte 3 globule şi o data pe zi  şi frecat cu ulei heliopatic la frunte, ceafa şi inima. Au dispărut imediat durerile de inimă şi femeia a spus: “parca mi-a luat cineva durera cu mâna”. După 3 zile au dispărut şi durerile de cap.

 

Dereglari de ritm, dureri mari în genunchi de artroza

 

Ioan, 52 ani. Dereglări de ritm, dureri mari în genunchi. Pacientul nu crede absolut deloc în eficenţa remediilor heliopatice. Cel ce aplica remediul s-a rugart la Isus mai întai: „Doamne, arată-i acestui om puterea Ta ! După un singur masaj cu ulei i-au dispărut complet durerile, după al doilea masaj i-au dispărut dereglarile de ritm. Pacientul asteaptă însă acum sa-i revină durerile deoarece el nu crede în aceste remedii. Insă până azi durerile nu i-au mai apărut ( 12.7.2003)

 

Dureri mari de atroza

 

Femeie de 72 de ani are dureri mari de artroză la bratul stâng. Injectia doctorului ca şi terapia neuralgica a medicului naturist nu au avut nici un efect. După unsul braţului cu ulei heliopatic i-au dispărut durerile. Pacienta poate, după ani de zile, să doarmă din nou liniştit“ ( Miron GmbH)

 

Dureri de mijloc

 

Femeie de 66 de ani cu dureri mari de mijloc care radiaza până în picioare. Operaţia nu a avut nici un succes, a trebuit să ia pastile de durere. O combinatie de ungere cu ulei heliopatic şi pastile homeopatice de aconit D30 i-a adus alinare istantanee. După o luna nu a mai avut nici o durere. De un an încoace nu i-au mai aparut durerile. Pacienta face un masaj regulat cu ulei de 2-3 ori pe săptămâna. ( Miron GmbH)

 

Apatie, asthma şi oboseala la copii

 

Copii de 7 şi 9 ani, amândoi cu apatie cronică, tendinţă de astmă şi oboseală la scoala. Copii au fost unşi zilnic înainte de micul dejun cu ulei pe spate şi pe piept. În afară de asta primesc remediu homeopatic Calcarea C30. Deja după câteva ore s-au refăcut energetic, primind putere. După 3 săptămâni s-au schimbat complet devenind voiosi şi plini de viaţa. Se bucura de masajul zilnic cu ulei.

Dureri reumatice la ceafă

 

Barbat de 54 de ani. După comprese cu ulei heliopatic de măsline i s-au dus 80% din dureri deja în prima zi. După câteva zile i-au dispărut complet durerile.

 

Ceafă înţepenită

 

Femeie la 52 de ani cu ceafa înţepenită. In timp ce încă o masam cu uleiul de măsline ea mi-a spus că deja i-a trecut înţepeneala, ceea şi pe mine m-a lăsat mască !
(GM. Sept. 2007)

 

 

Ruptura de tendoane la genunchi cu dureri mari

 

Femeie de 26 de ani: Timp de 1 săptămână s-au făcut învelişuri cu comprese îmbibate cu alifie de arnica. Însă durerile nu s-au ameliorat deloc. Piciorul înca mai era umflat şi vânăt. După aceea a început ungerea lui intensivă cu ulei şi comprese cu ulei. Deja după 5 minute pacienta a simţit o căldura liniştitoare care s-a întins în tot piciorul şi care a făcut să dispară toată durerea după puţin timp. ( Maja Daum)

 

Dureri de cap, migrena

 

O pacientă care suferea de migrenă a raportat că după ungerea generoasă  cu ulei a capului - pe o suprafata mai mare  - a dispărut repede migrena.

 

 

Gât întepenit cu dureri după accident

 

Un tânar de 16 ani a avut un accident sportiv după care nu îşi mai putea întoarce capul şi avea dureri foarte tari în ceafa. După 2 zile de ungere cu ulei heliopatic acestea i-au dispărut complet şi a putut să întoarca din nou capul.

 

Dureri de atroza la genunchi

 

Un pacient de 60 de ani cu artroză la genunchi a încercat aproape totul fără succes, genunchiul i-a ramas deformat şi dureros. După 2 zile de ungere cu ulei de doua ori pe zi i-au aparut niste dureri şi mai mari (n.R. din cauza că substanţele reumatice au început să parasească genunchiul) . În ziua a treia însă i-au dispărut complet durerile şi genunchiul a început din nou să arate ca un genunchi. ( Maja Daum)

 

Duereri la mijloc din cauza nervului prins

 

Alexander, 20 ani. După un joc de fotbal s-a dus la doctor cu dureri mari. Acesta i-a diagnosticat un nerv prins la coloana. Masaje, fango şi acupunctura au ajutat numai câteva zile. Fiecare încercare de sport a trebuit să fie terminată rapid din cauza durerilor. Asta a mers aşa timp de 15 luni până când a fost aplicat tratamentul următor: dieta alimentară necesară pentru remedii heliopatice după Lorber, 3 globule de zahăr şi ungeri cu ulei heliopatic de măsline timp de 5 zile. După 5 zile i-au dispărut complet durerile care 3 ani nu i.-au mai aparut. ( Maja Daum)

 

Dureri acute de burtă

 

O femeie de 42 de ani. Medicul naturist i-a dat uleiul pentru a se unge cu el de 3 ori pe zi. Când a revenit la consultaţie femeia a povestit că a dat multe gaze afară şi că durerile i-au dispărut. Medicul a constatat şi îmbunătatirea starii psihice a pacientei.

 

Papilom la gatul uterului, mucoasă vaginală inflamată

 

Pacienta avea dureri de săptămâni şi inflamaţie a mucoasei vaginale fără secretie. După un masaj cu ulei heliopatic a aparut o secreţie (toxinele au fost date afară) şi durerile au dispărut (Maja Daum )

 

Probleme digestive la copil mic

 

Jan, de 9 săptămâni, avea probleme cu digestia. Scaunul este foare neregulat ( la fiecare 3-5 zile) care îl chinuieşte după cum spune mama lui. Plange şi ţipa des, se linişteste un pic numai dacă este luat în brate. Tratament: mama l-a uns cu ulei heliopatic pe burta, la coapse şi la mijloc. Deja după 5 minute Jan a început să scoata gaze. A doua zi scultecele i-au fost pline cu scaun. Mama lui îl uge cu ulei de 3-4 ori pe zi. Imediat după ungere copilul scoate gaze, plânge şi umple scutecele. În afară de asta mama i-a dat un medicament homeopatic. (Maja Daum)

 

Inflamatia venelor

 

O femeie mai batrână nu putea să doarma noaptea din cauza unei inflamaţii ale venelor. După o ungere unica cu ulei de măsline helipatic i-au dispărut durerile şi a putut să doarma din nou.“ (Maja Daum)

 

Un pacient cu dureri la degetul mare de la picior care fusese operat a spus că uleiul heliopatic nu şi-a făcut efectul de abia când s-a uns mai des dar numai câte puţin la intervale de 10 minute timp de 3 ore. Acesta se explica prin faptul că locul cu pricina,  în acest caz degetul de la picior cu o piele mai groasă, nu absoarbe uşor fotonii solari din ulei, depinzând de piele, de organ şi de vechimea bolii sau a rănii. Prin aplicare frecventă fotonii solari ajung mai bine în aceste locuri. Deci în cazurile când uleiul nu pare să-şi facă efectul trebuie uns mai des. Efectul este însă mult mai bun dacă se aplică şi o pânza însorită de in – aşa cum este în reţeta scrisă de Lorber - peste locul cu pricina căci inul are calităţi vindecatoare minunate pentru că trage toxine din corp.

Marturii de vindecare cu ajutorul remediilor heliopatice

www.leacuri.net