Textfeld: Ce m-a vindecat pe mine. 
Retete de la oameni

 

Vindecare prin diferite remedii si metode

Vindecari numai prin rugaciune

Vindecare prin homeopatie

Vindecare prin heliopatie


                
Globule de zahar insorite
                
Ulei de masline cu flori de mac
                
Praf de lapte de capra cu camfor
                
Praf de radacina de rabar asiatic sau ginseng

 

 

Tratament cu globulelor de zahăr sau de lactoză însorite

 

 

Răceală

 

Sosind la nişte rude la ţară în luna septembrie, mi s-a spus că toti cei patru copii de la doi veri sunt raciţi. O fetiţă chiar avea febră şi era în pat. Le-am dat la fiecare câte 3 globule de zahăr însorit şi un masaj pe piept cu ulei de măsline cu flori d emac. În timp ce încă stăteam de vorbă cu părinţii lor, cam după jumătate de oră fetiţa s-a sculat din pat şi a zis căse simte bine deja şi că nu mai vrea să stea în pat. Mama a masurat temperatura şi a constat chiar spre uimirea noastră că febra dispăruse. A doua zi am aflat că toţi cei patru copii au devenit sănătoşi a doua zi. (Sept. 2007. G.M)

 

 

Prevenirea de infecţii, gripa, raceli

 

O femeie de 40 de ani, care până acum în fiecare toamnă şi iarnă suferea de mai multe răceli, gripă şi infecţii ia din septembrie 2003 în fiecare zi câte 1-2 globule de zahăr. Până la sfarsitul lui ianuarie 2004 nu a mai avut decât o răceala foarte uşoara care a apărut de abia atunci când i s-au terminat globulele. Şi fetita ei de 5 ani, care la venea de la gradiniţa cu tot felul de gripe şi răceli, nu s-a mai îmbolnavit de când a luat globulele (Vitaswing)

 

 

Vitalizare, regenerare, putere de a vorbi

 

După o şedere în spital din cauza unei fracturi în sept. 2002 o doamnă în vârstă de 86 de ani nu a mai putut să mai meargă şi a trebuit să fie îngrijită şi hrănită permanent la pat. Până atunci ea supravieţuise deja 5 comoţii cerebrale mai mici şi o sângerare cerebrală gravă. Doamna era aşa de slăbită înca nici nu putea să vorbească inteligibil. În ciuda tratementului cu medicamente, starea ei nu s-a ameliorat deloc. Începând din iulie ea a primit zilnic câte 4-6 globule heliopatice dizolvate în ceai şi a primit şi cereale cu fructe uscate. Ea şi-a revenit văzând cu ochi, a primit putere şi a început să vorbească din nou normal şi să arate un umor şi o mulţumire sufletească aşa cum nu avusese niciodata înainte în viaţa ei. ( ianuarie. 2004)

 

Timiditate excsiva la copil

 

O fetiţă de 4 ani ai cărei părinţi lucrau în străinătate, ea fiind crescută de bunică, era excesiv de timidă faţă de orice străin (din cauze lipsei părinţilor, suferind din cauza aceast). I-au fost date de bunica ei 2 globule de zahăr însorit de 2 ori. Deja a doua zi bunica a fost uimită de modul în care fetita a început să vorbească cu ea. Când am revăzut-o eu după 5 zile, ea s-a comportat faţă de mine ca un copil normal, nemaiascunzându-se imediat aşa cum făcea înainte când mă vedea. Chiar mi-a vorbit foarte frumos fără a da nici un semn de timiditate. O schimbare extrem de mare şi de fericită. (Sept. 2007. G.M).

 

 

Pacienta la dializa, insuficienţă renala, tensiune

 

Ioana, 38 ani. Starea sănătăţii înainte de tratamentul cu remediile heliopatice: născută cu un singur rinichi, a doilea rinichi uscat, de 15 ani insuficienţă renală gravă. De trei ori pe săptămâna face dializa, de 2 ani nu mai poate urina. Ea are în plus variaţii mari ale tensiunii arteriale iar în zilele dintre dialize se îngraşă câte 3 kg, pe care în timpul dializei le pierde din nou. Tratamentul heliopatic a început 2,3 zile înainte de craciun 2001: Masaje şi comprese cu ulei heliopatic de măsline cu flori de mac. Ziua 1 : 2 globule şi una înainte de dializa. Ziua 2-a : 3 globule. Ziua 3-a: 3 globule şi după aceea în ziua de dializă câte 3 globule.

 

Starea după tratamentul heliopatic: deja în prima zi tensiunea s-a stabilizat şi până în ziua de astazi a ramas aşa. În ziua a treia femeia a urinat prntru prima oara după 2 ani de zile 100 ml de urina. Asta a fost o surpriza mare ! În loc să se îngrase 3 kg, după dializa ea s-a îngrăşat numai 1 kg. Până astazi îmbunătătirile s-au mentinut. Ea lucrează din nou în gradina, însă tot mai face dializa căci are prea mare încedere în doctori şi prea mica în remediile heliopatice. ( ML. Raporst scris 7 luni după tratamentul prin M.)


Viermi lintestinali la căţel

 

Am luat de la o cunoştinţă un căţel de 4 săptamani care era mult mai mic şi mai slab decât fratii lui şi în plus cu un defect înnăscut la picior, cu intenţia să-l refac. După ce l-am hrănit exclusiv cu tărâţe de grâu speltă fierte, care îi plăceau foarte mult şi i-am dat câte o globulă de zahăr însorit în fiecare zi, cătelul a început deja a doua zi să elimine viermi intestinali. După aceea el a devenit foarte vesel şi vioi şi a inceput să manânce cu pofta. Dupa câteva zile a început chiar să mârîie în joaca. Viermii au fost alungati cu siguranţa de lumina din zahăr, caci viermii nu suportă lumina. După ce l-am dat înapoi el a murit din pacate fiindca i s-au dat oase de pui cu care s-a înnecat sau găurit maţele.(Sept. 2007 G.M.)

 

Depresiuni

 

„La depresiuni mie mi-a ajutat deja cartea scrisă de Jakob Lorber “ Puterea de vindecare a luminii soarelui” dar şi când am început să iau globulele. Am suferit de depresiuni şi de alte boli de mai mult de 10 ani. După un an de tratament cu globule heliopatice am fost vindecata complet şi de atunci nu am mai fost la nici un doctor” ( Louis din P.)

 

 

Strâmtorarea esofagului şi ulcer de stomac

 

M, 38 de ani: Câteodata esofagul este deschis de 6 mm, câteodata este complet închis. Atunci nu mai trece prin el nici macar o globula de zahăr şi nici macar apa. Ulcerul a dispărut după tratamentul cu globule. Bernhard Luger 18.6.2002.

 

Insuficienţă renala (dializa), dureri puternice de rinichi,
dereglari de ritm de inima, tensione arteriala ridicata

 

Solomon, 30 de ani:  Dializă de 3 ori pe săptămână, dureri mari la rinichi, nu mai putea nici să stea în pat de dureri, dereglări de ritm cardiac, tensiune foarte înaltă. Tratament: Ziua 1: 5 globule de zahăr însorit, după aceea timp de 4 zile câte 3 globule. O săptămâna câte 2 globuli zilnic, întotdeauna înainte de dializă. Masaj cu ulei heliopatic de măsline în zona inimii, comprese cu ulei de măsline heliopatic la rinichi. Starea după tratament: dereglarile de ritm au dispărut, tensiunea s-a normalizat, durerile de rinichi au dispărut instantaneu de la compresa cu ulei de măsline. Din prima zi de tratament poate din nou să doarma. ( Bernhard Luger 18.6.2004)

 

Dialize, tensiune arteriala variabila

 

Marius, 14 ani. De trei ori pe săptămâna dializa, la fiecare 2 zile trebuie să facă naveta 300km ( dus şi întors) la statiunea de dializa, tensiune foarte schimbatoare, foarte slăbit. Tratament: în primele zile câte 3 globule, după aceea în fiecare zi câte 2 globule. Mai tarziu masaj cu ulei heliopatic la risichi şi un sfert de linguriţă de praf de lapte cu camfor ( un alt remediu heliopatic) dimineaţa şi seara. Starea după tratement: a primit din nou putere, după 2 zile de tratament tensiunea stabila, după 5 zile urina, care eera înainte ca apa a devenit tulbure şi cu sănge.

 

Defect innăscut la ventilul cardiac,
oboseala permanenta, neliniste

 

Tratament: 1 Ziua 1. Masaj cu ulei heliopatic şi 3 globule. Starea după tratament: oboseala şi nelişnistea au dispărut. Este înca în tratament…

 

Cancer la vagin

 

Monica, 42 de ani. Doctorii au declarat-o fără şansă de supravieţuire şi au abandonat tratamentul. Starea înainte de tratamentul heliopatic: dureri mari, injecţii cu morfină, dureri mari la rinichi şi un miros puternic de boală. Tratament: o data 5 globule, 3 zile la rând câte 3 globule şi 2 globule introduse în vagin. Nu suportă mirosul de la praful de lapte cu camfor, de aceea nu îl poate lua căci îi vine să vomite numai când îl miroase. Starea actuala: după 3 zile au dispărut durerile, nu mai ia morfina, a primit putere. El se află încă în tratament.

 

Vedere slaba

 

„ Am avut odată aici o fetiţa care nu vedea la şcoala nici măcar până la tablă. Am diluat jumatate de globulă de zahăr în apă (căci dacă este prea mult ustura) şi i-am pus în ochi. Când a venit de la şcoala a doua zi ne-a spus că a putut să citească tot ce scria la tabla”

 

Frica de examene

 

O fata de 22 de ani suferă de frica de examene. Doza : 1 globulă pe săptămâna, în total cinci. Efectul: după 14 zile a primit încedere în sine şi valorile fierului în sănge s-au îmbunatăţit, personalitatea ei a devenit mai puternică.

 

Dureri de menstruatie

 

O elevă de 16 ani avea 2-3 zile înainte de săngerarea lunară şi în timpul ei dureri foarte puternice astfel încât nici la scoala nu se poate duce iar la scoala avea probleme cu concentratia şi cu invatatul. De când ia cu o săptămâna înainte de începutul ciclului zilnic câte 1-2 globule, i-au dispărut toate durerile. (Toamna 2003, Vitaswing)

 

O femeie de 33 de ani a avut toată viaţa dureri puternice la menstruaţie. După numai câteva zile în care a luat 3-4 globule de zahăr însorite, durerile au dispărut pentru totdeauna. De atunci au trecut 2 ani. ( Ianuarie 2008, G.M)

 

Fata de 11 ani suferă de lipsa cronica de chef de miscare
şi oboseală mare la scoala.

 

Tratament cu 3 globule. În afară de asta dieta alimentară : puţină sare şi evitarea citricelor. După o lună fata s-a deschis, a devenit vioaie şi bucuroasa şi a început să-i placă sportul. Puterea de învătat i-a crescut enorm. Starea asta încă a ramasa după câteva luni. Intre timp fetiţa a fost mutată cu o clasa mai sus. Declaraţia mamei sale: “ Fata nostra e de nerecunoscut” ( Multi Talia)

Dureri de cap

 

Michael B. Dozarea: 3 globule. Efectul: durerile de cap au dispărut complet (Multi Talia)

 

Hepatita la nou născut

 

Felicia Theres, nou născut la 19.11.2001 cu diagnoza de hepatita acuta puternica. Comentariul doctorului: „ Imi facw grija mare de copilul asta“.

Tratament: 1 globulă diluată în ceai. Efectul: Copilul care era aşa de slab încât nici nu putea să sugă de la piept şi dormea tot timpul s-a trezit după 1 ora şi a început să sugă puternic de la piept. În ziua următoare i s-a da înca o globulă.  În ziua a doua a dispărut hepatita spre uimirea tuturor. După aceea în timp de o săptămâna la fiecare 2 zile câte 1 globulă. Mama a luat şi ea în prima zi 3 globule şi după acea în fiecare zi câte una. La amandouă a început să le mearga excelent de bine. (Multi Talia)

 

Comotie cerebrala, pareza pe partea dreapta, încapabil de a
merge, pareza a bratului, greutati cu vorbitul

 

Un bărbat dintr-un cartier sarac din America de sud de circa 65 de ani avusese cu un an înainte a doua comotie cerebrală. De atunci nu mai putea să meargă şi nu mai putea mişca decât un pic braţul stang. Nu putea să vorbească decât cu mare greutate. Dieta: a renuntat complet la cafea, fumat, alcool şi carne de porc. Inainte de răsăritul soarelui familia lui s-a rugat la Dumnezeu şi s-a uns partea dreapta cu ulei de măsline heliopatic. Asta s-a făcut timp zilnic de 2 săptămâni.

Efectul : starea lui s-a îmbunătăţit treptat. La ora actuala el îşi poate mişca din nou braţul şi poate merge fără baston. ( Maja Daum)

 

Ulcer la organele genitale

 

Femeie, 40 de ani. Doctorul a constatat cu ultraunde ulcerul fără a prescrie vreun medicament. Tratament: 3 globule înainte de rasaritul soarelui.

După 7 zile şi după o lună a luat înca 3 globule în acelaşi mod. Efectul: după prima dozăoră febra (semn bun) şi stare de slăbire toata ziua. După a doua doză, starea slabă s-a menţinut doar până la amiază. După aceea a apărut vindecarea şi starea s-a îmbunataţit mult. ( Maja Daum)

 

Dureri de spate la nivelul soldurilor cu amorteala
piciorului şi slăbire ciculatorie

 

Pacient: bărbat, născut 1937. Tratament: 5 globule, ulei de măsline heliopatic. În afară de asta dieta alimentară: pâine şi cereale integrale, interdicţie de cafea, alcool şi crudităti. Pacientul dorea de fapt să meargă la un vraci care să-i trăga de oase ca să se pună la loc, însă după ce a luat globulele nu a mai fost nevoie.

 

Lipsa de putere de învăţat

 

Pacient născut în 1982. Doza: câte 1 globulă de zahăr de doua ori pe săptămâna timp de 4 săptămâni. În total 8. Efectul: după 4 zile s-a stabilit echilibrul emotional, a dispărut agresiunea, a crescut atenţia şi puterea de învaţat şi a dispărut şi frica de examene. În afară de globule i s-au recomandat remedii homeopatice (erbnosoden) în diluatie de D200 şi acupunctură. Constatarea stării după 30 de zile: stare foarte bună, baiatul este bine dispus şi este pe plan psihic ca nou născut.

 

Anghina puternica, febra

Pacient masculin, Jochen S. Doza: dimineaţa şi seara câte 3 globule doua zile la rând. După a treia zi a plecat la mars de schi de 14 km… ( Maja Daum)

 

Infecţie cu streptococi

 

Pacientul bărbat, născut în 1965. Doza: de doua ori câte 5 globuli şi odata praf de lapte cu camfor. A doua zi era deja vindecat. În afară de asta i s-a recomandat dieta cu pâine integrala şi fără cruditati, cafea şi cartofi. (M. Daum)

 

Dureri de cap

 

Pacienta Petra S. nu crede de loc că globulele funcţioneaza. După ce a luat 2 globule i-a dispărut imediat durerea de cap.

 

Gripa cu dureri de cap, membre şi în gât, febra, curs de nas

 

Petra S. A luat 2 globul la data de 23.12 şi un vârf de cuţit de praf de lapte cu camfor dimineaţa şi seara. Pe 24.12 înca o data din amândouă. Pe 25.12 Petra a fost din nou sănătoasă complet.

 

Caine agresiv şi fricos

 

Cainele asustralian Chelsey este agresiv şi fricos din cauza că a avut o viaţa grea când era căţel. I s-au dat 2 globule. După aceasta el se lasă deja mangâiat şi se joaca cu copiii. După 2 luni i s-au mai dat înca 2 globuli. Situatia s-a îmbunătaţit continuu. ( Maja Daum)

Marturii de vindecare cu ajutorul remediilor heliopatice

www.leacuri.net