Textfeld: Ce m-a vindecat pe mine. 
Retete de la oameni

 

Vindecare prin diferite remedii si metode

Vindecari numai prin rugaciune

Vindecare prin homeopatie

Vindecare prin heliopatie


                
Globule de zahar insorite
                
Ulei de masline cu flori de mac
                
Praf de lapte de capra cu camfor
                
Praf de radacina de rabar asiatic sau ginseng

 

 

Tratament cu praf de lapte de capră cu camfor ( PLC)

 

 

 

După o studie medicală cu acest praf de lapte de capra cu camfor de la firma Miron un doctor scrie: “ la observaţiile noastre s-a remarcat că acest praf nu numai că vindeca, dar descopera boli ascunse care nu sunt evidente la prima vedere, astfel încât acestea pot fi tratate şi vindecate ulterior….

 

În special s-au obţinut rezultate foarte bune la tratarea de:

 

· sinuzita şi infecţii cronice şi acute de la sinusuri

· bronşita, astma bronchiala, emfisem (umflarea plămânilor)

· afecţiuni ale pancreasului

· otita externă

· infecţii cronice la ovare, inflamaţii ale cailor urinare şi a vaginului că şi a secreţiilor vaginale.

· Infecţii cu puroi în general

· Prostata cronică

· Colita ulceroasă

· Edometrita (inflamarea mucoasei uterului)

parametrita (inflamarea prapurelui)

 

În general s-a dat zilnic câte 150-200 mg de praf de capră cu camfor timp de 5 zile, 2 ore înainte de micul dejun, pe stomacul gol şi fără nici un lichid. Se poate afirma că acest preparat este foarte valoros şi nu are nici un efect secundar negativ şi că acesta este în stare să vindece inflamaţii şi infecţii… Dr. med. Mehl , Sef de sectie, Bad Schussenried.

 

Neutralizearea otravii date unui câine

 

Un câine de cca. 1 an s-a târât acasă cu ultimele puteri şi părea să fie otrăvit puternic. I s-a dat 1 linguriţă de praf de lapte de capră cu camfor (abreviere PLC) în gura şi i s-a tinut botul închis până când acesta s-a dizolvat în saliva. După câteva ore şi-a revenit şi nu mai a arătat nici un semn de otravire.
(B.L. 2003)

 

Cancer de oase şi umflatura ca o piatra la plexul solar

 

Gheorge, 65 de ani. Starea înainte : dureri puternice, tintuit l apat, tuse putrernica. Tratament : primele 3 zile câte 3 globule de zahăr după aceea câte o globula de zahăr pe zi şi de doua ori pe zi praf de lapte d ecapra cu campfor ( abreiat PLC, împotriva la umflatura). Starea după tratament: Merge din nou, mănânca şi .. umflatura a dispărut !

Astma

 

Dudu, de 24 ani sufera de astma, foloseşte mult spray. Tratament : dimineaţa şi seara câte un sfert de linguriţă de PLC şi masaj cu ulei de măsline cu mac.

Starea după tratament : nu mai îi trebuie sprayul aşa de mult. Se afla înca în tratament. Are însă vointa slaba de a se vindeca ( B.L, 07.2004)

 

 

Astma bronchiala, alergie de fan, alergic

 

 

Baiat de 18 ani cu astmă bronchială, alergie la fân şi polen. După un atac de astmă nu i-a mai ajutat acupunctura. După ce a fost tratat cu PLC i-a dispărut după 3 zile simptomele.

 

Femeie, 54 de ani nu poate trăi fără spray de astma de la vârsta de 6-7 ani. După o singură tratare cu ulei de măsline heliopatic şi PLC poate să doarma fără spray ( B.L. 2003)

 

Muşcătura de insectă

 

„Eu am folosit PLC la o muşcătură de insectă care a lăsat o pată rosie de vreo 10 cm diametru. După 2 minute de frecare cu PLC a dispărut roşeala deşi o aveam de câteva zile. PLC-ul a avut un efect foarte puternic.”

Gripa

 

După contacul cu un bolnav de gripă au apărut după 3 zile mai întâi greutăţi cu înghititul, strănut şi o tensiune în cap. Am luat un vârf de cuţit de PLC şi câteva globule de zahăr. După primele semne ale boli temperatura măsurata la subraţ a crescut la 38,2 grade. A doua zi temperatura a fost de 38,5 grade. Am mai luat înca un vârf de cuţit de PLC şi câteva globule de zahăr. În plus m-am uns cu ulei heliopatic pe burtă, faţă şi frunte. Temperatura a scazut şi au dispărut greutatile la înghiţit. A început să curga nasul şi au început să doară oasele, însă durerile au dispărut după ce m-am uns din nou cu ulei. În ziua a treia a aparut o tuse care a scot secreţia din bronşii după care totul a începu să se îmbunătăţească treptat fără ca să apară gripa normala. …. (Maja Daum)

Gripa puternica

Olivia, 23 de ani. 41 grade febra, dureri în membre, tuse, gât umflat. A luat globule d ezahăr şi PLC trei zile la rând, seara şi dimineaţa. A doua zi febra a scăzut la 37, 3 grade şi în ziua a treia nu mai avea mai nimic în afară de o sinuzită usoara care a dispărut în ziua a cincea ( Maja Daum)

 

 

Pierdere de greutate, dureri de stomac

 

 

Femeie de 60 de ani. Analiza urinei a arătat leucocite multe, bacterii şi proteine în urină. Doctorul a recomandat antibiotice, ceea ce femeia a refuzat. S-a dus la un homeopat care nu a avut succces la tratare. După ce a luat 10 zile PLC de trei ori pe zi, s-a constatat la analiza urinei că toate bacteriile au dispărut ( Maja Daum)

 

Inflamaţie virala a ochilor

 

Olivia M. 23 de ani. Dureri mari la ochi, umflarea ochiului cu un secret cu sănge. Doctorul a spus că vindecarea durează 4 săptămâni. După ce a luat PLC trei zile şi şi-a uns un pic pleaopele cu PLC au dispărut toate simptomele. (Multi Talia)

 

Buba ulcereoasa cu cangrena

 

Femeie, Susanne T, de 67 de ani a fost eliberată din spital la dorinţa ei cu diagnostic de ulcer infectat cangrenos la partea înterioara a antebratului stâng. A fost internată în spital după un accident unde s-a rănit la braţ. După câteva zile au aparut niste cheaguri de sănge puternice sub piele după care a aparut ulcerul. După doua săptămâni s-a dezvoltat într-o « arsura rece”, aşa cum este numită popular. Tratament: s-a presarat PLC pe rană peste care a pus o compresa unsă cu Mucokehl. (o alifie ?) iar de doua ori pe zi a luat oral PLC.

 

Rezultat: deja după 1 zi a aparut viaţa la buba iar după doua săptămâni s-a vindecat complet. În afară de asta pacienta a spus că din cauza la PLC a putut să doarmă fără somnifere. ( Maja Daum)

 

Pareza a muchiului ochiului

 

Sandra K, născuta 1980 suferea de pareza a muşchiului ochiului drept din 1999. Terapia cu cortizon nu a adus nimic. Terapia cu PLC a început pe 11.10.00. Dimineaţa şi seara câte un vârf de cuţit de PLC care s-a umplut în capsule goale de gelatina (aşa cum au unele antibioticele). Prima oara s-a luat înainte de culcare. Deja a doua zi s-a remarcat o îmbunătăţire a simptomelor, ochiul drept a început să se mişte încet. După o săptămâna cu câte o pastila de PLC zilnic pareza a dispărut pe jumatate. Au urmat 2 săptămâni de pauza în care nu s-a schimbat nimic. După înca două capsule de PLC, prospăt fabricat, pareza a dispărut complet şi până azi nu mai a aparut ( Maja Daum).

 

Sângerari cronice ale intestinului, mâncărime la anus

 

Pacientul A:R. suferă de aceste simptome din copilarie. I s-a dat PLC zilnic. La început simptomele s-au întarit după care mâncarimea a încetat şi sângerarea a dispărut.

 

Inflamaţia amgigdalelor

 

Inflamaţie a amgidalelor la un bărbat cu dureri în gât, gât rosu, febră. Aşa ceva durează în general cel puţin 1 săptămâna cu cel puţin 3 zile de febra. Tratament: 2 globule de zahăr dimineaţa şi seara şi câte 1 vârf de cuţit de PLC. A doua zi seara simptomele au dispărut complet.

Marturii de vindecare cu ajutorul remediilor heliopatice

www.leacuri.net