Ce substanţe se află în medicamentele farmaceutice

În cazul tuturor medicamentelor farmaceutice se poate constata faptul următor: medicamentele sunt un complex de substanţe foarte dăunătoare şi chiar cunoscute ca fiind dăunătoare. Printre componentele principale ale medicamentelor se numără cele mai nocive substanţe din natură precum şi cele mai dăunătoare produse petrochomice: combinaţii cu halogenele din grupa a 7a: clor, brom, iod şi fluor care sunt prezente în peste 70% din medicamente, după care vin benzolurile, toluenele, methylele, acizii, hormoni sintetici şi multe alte toxine care s-au dovedit deja ca fiind cancerigene, inhibitoare a sistemului imunitar, creeatoare de alergii şi daune la ficat, rinichi sau creier, etc.  În plus în medicamente se găsesc multe toxine din lumea plantelor şi a animalelor care au fost sintetizate artificial şi care în natură au un efect dăunător.

Dacă diavolul în persoană ar face o otravă pentru a intoxica şi dăuna omului, el nu ar putea alege substanţe mai dăunătoare decât cele care se găsesc astăzi în medicamentele produse de industria farmaceutică şi cu care doctorii încearcă în mod absolut inutil să vindece oamenii.

Nu există un medicament chimic care să nu conţină cel puţin 3-4 substanţe dăunătoare. Cine nu crede să facă o analiza la substanţele din medicamentele de pe piaţă care se pot găsi toate la pagina de internet www.drugs.com und se află listate mii de medicamente. 

Până şi materialul alb de bază în care se introduc substanţele active din care se fac pilulele este dăunător. Acest material este des polimerul PEG – Poliethilenglicol.

Wikipedia:  „PEG este în medicamente diferite şi în cosemtice unde are un efect penetrant, căci face pielea şi intestinele să fie permeabile pentru substanţe, deci şi pentru substanţe toxice, care pot în felul acesta şă intre mai uşor în corp. Din cauza aceasta folosirea lor este controversă“.

Având în vedere că în medicamente sunt întotdeauna mai multe substanţe toxice fiecare om poate să-şi închipuie uşor că PEG face corpul să le absoarbă într-un mod multa mai uşor decât atunci când  PEG nu ar fi conţinut în ele.

În cele mai multe medicamente se găseşte şi oxid de titan ca şi oxid de siliciu. Oxidul de titan este foarte alb şi se pune şi în pasta de dinţi, în vopsele, în alimente. Titanul este un metal uşor asemănător cu aluminiu, care este cunoscut ca fiind o otravă pentru nervi şi creier şi care creeză printre altele boala Alzheimer. De la titan nu se poate aştepta nimic mai bun iar încăpăţânarea cu care se foloseşte în medicamente, pasta de dinţi şi mâncare vorbeşte de la sine.

Şi aluminiu se pune în sarea de bucătărie, în pasta de dinţi, în medicamente, vaccine, doze de băuturi, la cutiile de carton de băuturi de lapte şi suc se găseşte pe dinăuntru o folie de aluminiu. În ziua de azi se găteşte în oale de aluminiu şi se împachetează mâncarea în folie de aluminiu.

La www.drugs.com se găsesc deja peste 800 de medicamente care încep cu prefixul Clor, Fluor sau Brom, Iod – halogene – sau cu Benzyl sau Chrom.
Vezi lista mai jos. În restul de medicamente se află cel puţin una din aceste substanţe iar dacă nu se găsesc acestea cu siguranţă se găsesc produse toxice petrochimice: ethil, methil, benzine, etc.

Numai un criminal sau un om inconştient poate pune aceste substanţe în medicamente, dat fiind faptul că nocivitatea lor sunt foate bine cunoscute de decenii întregi şi mai ales că multe din aceste substanţe se folosesc pentru a distruge viaţa ca insecticide, dezinfectante şi chiar în arme chimice. Dacă doctorii ar şti un pic de chimie sau toxicologie nu ar da la nimeni un astfel de medicament.

Interesant este faptul că iodul şi fluoridele au cel mai mare efect nociv asupra creierului, deci la gândire, inteligentă, voinţă, puterea de recunoaştere a greşelilor, etc.
Cine oare să-şi mai dea seama cä este otrăvit dacă consumă aceste substanţe zilnic şi în doze imense ?

Halogenele se folosesc chiar şi la lămpile de 12 volţi, la lămpile halogene. Nu-i de mirare de ce aceste lămpi radiază o lumină aşa de neplăcută.

Din Wikipedia.de despre halogene, elementele din grupa 7.

Iodul. Halogen cu efect neurotoxic. Se pune în sarea de bucătărie şi medicamente. Se foloseşte ca antiseptic din cauză ca reacţionează cu oxogenul din apă pe care îl eliberează. Acest oxigen est efoarte reactiv şi distruge celulele şi pe acest efect se bazează nocivitatea în general a halogenelor.

\mathrm{2 \ I_2 + 2 \ H_2O \rightarrow 4 \ HI + O_2}

Iodatul de potasiu ni se pune în sarea de bucătărie şi se foloseşte şi ca medicament, însă în acest caz în doze imense care depăşesc mai mult de jumătate din doza totală de iod din corp.

Tot iod se dă chipurile şi ca protecţie împotriva la efectul radiaţiilor nucleare. Un efect de protecţie nu poate avea loc, căci aceasţă substanţă este o otravă pentru corp şi în plus se ştie că izotopii de iod radioactiv au cea mai lungă viaţă din toate elementele radioactive. Este foarte foarte probabil ca atunci când în organism se afla iod sintetic şi acesta este iradiat, el să se transforme în izotopul de iod radioactiv. Această prezumţie este întărită de faptul că tot iod se dă oamenilor ca material de contrast la expuneri radiologice. Acest lucru numai bun nu poate să fie ! Nu m-aş mira ca acest lucru să fie făcut intenţionat, ca mai toate lucrurile rele care au de aface cu medicamente şi cu industria farmaceutică.

Wikipedia: „dupa ce s-au luat doze de iod mai mari apar iritaţii ale pielii şi mucoaselor. Acest lucru poate să ducă la simptome de răceală, conjuctivită, bronşită şi exanteme.“

În trecut sărurile de iod s-au folosit ca expectorante fiind date pentru bronhii ! Halal medicină !

Bromul este foarte otrăvitor, vaporii lui să nu fie inspiraţi. Din cauză că este caustic să nu se intre în contact cu pielea“. Bromul se foloseşte la grenadele cu gaz lacrimogen, ca insecticid, în trecut ca somnifer şi medicament pentru tratarea bolilor de nervi (azi nu se mai foloseşte, căci nocivitatea lui a fost recunoscută după decenii de folosire), la curăţat benzina de pe motoare. În medicamente se foloseşte mai departe.

Fluor este otrăvitor şi este cel mai reactiv element chimic. Combinaţiile cu fluor au efecte nefaste asupra organismului mai ales la creier, afectează voinţa şi gândirea. Combinaţiile de fluor se pun în pasta de dinţi, în multe ţări în apa potabilă (USA), în toate hârtiile impermeabile de împachetat şi servit din gastronomie, în hârtia anti-lipit pe care se coace la cuptor, în tigăile de teflon, în medicamente. Deci se foloseşte cam în tot la ceea omul duce la gură sau pune în gură. Fluorul, ca şi toate halogenele este o otravă care nu poate să fie eliminată din corp, acumulându-se în doze imense.

Clorul nu există în natură în formă elementară. Clorul s-a folosit în primul război mondial la bombe cu gaz. Este otrăvitor ca şi cele mai multe din sărurile lui. Clorul irită puternic căile respiratorii, pielea şi ochii, produce daune la plămâni şi la inimă. Apa cu clor duce la eczeme şi boli de piele. Concentraţii de 0,5% în aer duc la moarte. O concentratie de 0,001% de clor în aer are deja un efect patlogic. Institute for Medical Research in Barcelona a ajuns la concluzia ca apa clorificată conduce la risc mai mare cu 35% de a face cancer la vezică. Cine înnoată în piscine cu apă clorificată are deja un risc mai mare cu 57%“

Oxidul de clor este foarte toxic fiind un radical care distruge DNA-ul, adică celulele fiinţelor vi şi se foloseşte la albit hârtia, dezinfectat sticlele de băut, gunoaiele mirositoare. În comparaţie cu clorul pur nu are gust şi miros şi nu se simte dacă este băut. Se foloseşte bineînteles în medicamente.

Unul din primele medicamente cu clor după genocidul cu bombele cu clor din primul război mondial a fost primul somniferul sintetic cu hidrat de clor.

Bineînteles că o astfel de substanţă cu clor nu poate aduce decât somnul de veci. Azi nu prea se mai foloseşte fiindcă s-a constat de mult că distruge inima şi produce mult daune. În trecut s-a folosit foarte mult: la crampe de muşchi la copii, la tuse măgărească, la neuralgii, la ulcere la piele şi la răul de mare. La animale s-a folosit ca narcotic ! Interesant că la animale spre deosebire de oameni s-a folosit într-un mod onest care arată efectul adevărat: induce somnul de veci sau aproape. DDT-ul şi Dioxina, foloste mult timp ca insecticide şi acum interzise sunt tot combinaţii ale clorului. Fiecare al doilea medicament are o combinaţie de clor în el, fiecare al treilea o combinaţie de fluor sau iod şi fiecare al cincilea medicament are o combinaţie de brom. Aceste combinaţii de halogene sunt printre cele mai dunătoare substanţe făcute de om şi nu se găsesc în natură în aceste forme.

 

Analizele ununor medicamente luate de la www.drugs.com

 

Chlordiazepoxide HCl (Chlordiazepoxide Hydrochloride).

Chlordiazepoxide hydrochloride este 7-chloro-2-(methylamino)-5-phenyl-3 H-1,4-benzodiazepine 4-oxide hydrochloride. Solubil în apă.
Se foloseşte pentru calmare, sedativ, împotriva stresului şi a fricii.

INGREDIENTE:

Chlordiazepoxide
Hydrochloride (Chlordiazepoxide) 5 MILLIGRAM  pe capsulă
- substanţă extrem de nocivă, ca orice combinaţie de clor în această formă.
Lactose Anhydrous -  substanţă neutrală, dar care produce alergii la cei care nu suportă lactoza.
Microcrystalline Cellulose  - nu conosc efectul
Hydrogenated Vegtable Oil  - orice ulei hidrogenat dăunează sănătăţii şi înlesneşte cancerul.
Gelatin
inofensivă dacă nu este extrasă din animale bolnave
Methylparabensubstanţä otrăvitoare, produce alergii şi cancer
Propylparaben   
substanţă otrăvitoare, produce alergii şi cancer
Silicon dioxide
substanţă dăunătoare
Sodium lauryl sulfate substantă foarte dăunătoare, se foloseşte la curătat garaje, motoare, dovedită ca fiind cancerigenă
Titanium dioxidesubstanţă neurotoxică

Deci avem un cocktail din 8 substanţe dăunătoare !!! Cum poate acest medicament şă linişteasc pe cineva şi să-l calmeze ????

 

Ofloxacin. Antibiotic contra la infecţii

Constă din  (±) - 9 - fluoro - 2,3 - dihydro - 3 - methyl - 10 - (4 - methyl - 1 - piperazinyl) - 7 - oxo - 7H - pyrido[1,2,3 - de] - 1,4 - benzoxazine - 6 - carboxylic acid. Ofloxacinul conţine cel puţin substanţele toxice fluor, methyl, benzoxazine, acid carboxilic. Restul de substanţe nu mai sunt considerate.

Dacă mor bacteriile mor şi nevii, celulele cerebrale şi celulele umane din cauza acestor otrăvuri-

 

Bromocriptine. Medicament folosit la infertilatate la femei.

„Bromocriptine mesylate is chemically designated as Ergotaman-3´,6´,18-trione, 2 - bromo - 12´ - hydroxy - 2´ - (1 - methylethyl) - 5´ - (2 - methylpropyl) - ,(5´α) - monomethanesulfonate (salt).“

Conţine brom, una din cele mai nocive elemente, methylethyl, methylpropil şi monomethanesulfonate. Deci 4 otrăvuri.

Sulfonatele sunt săruri ale sulfului car este o substanţă nocivă atunci când este consumată. Sulf se foloseşte ca un conservant la alimente din păcate. Sulfonatele au fost descoperite în 1960 şi au înlocuit repede săpunul. Cel mai cunoscut este TBS - Tetrapropylenbenzolsulfonat  numit Tensid.
Wikipedia“Insă s-a descoperit că aceste tensidele nu de pot elimina din apa“ şi că sunt dăunătoare.

Şi în acest caz avem 4 substanţe toxice în medicament.

Peste 800 medicamente de la www.drugs.com cu substanţe nocive în prefix: clor, fluor, brom, crom, benzyl.

 

ConsumerChlo-Amine
Advanced ConsumerChlophedianol
ConsumerChlor Trimeton Allergy Decongestant
ConsumerChlor Trimeton Nasal Decongestant
ConsumerChlor-Al Rel
ConsumerChlor-Mal
ConsumerChlor-Mes
ConsumerChlor-Mes Jr
ConsumerChlor-Phen
ConsumerChlor-Phenit
ConsumerChlor-Trimeton
ConsumerChlor-Trimeton Syrup
ConsumerChlor-Trimeton
Advanced ConsumerChlor-Trimeton 12 Hour Relief
Advanced ConsumerChlor-Trimeton 4 Hour Relief
Advanced ConsumerChlor-Trimeton Allergy
Advanced ConsumerChlor-Trimeton Allergy-D 12 Hour
ConsumerChlor-Trimeton Decongestant Sustained-Release Tablets
Advanced ConsumerChlor-Trimeton Non-Drowsy Decongestant 4 Hour
Advanced ConsumerChlor-Trimeton Repetabs
ConsumerChlor-Trimeton Sinus
Advanced ConsumerChlor-Tripolon
Advanced ConsumerChloracol Ophthalmic Solution Ophthalmic
ConsumerChlorafed
ConsumerChloral Hydrate
ConsumerChloral Hydrate Suppositories
ConsumerChloral Hydrate Syrup
ProfessionalChloral Hydrate
Consumerchloral hydrate rectal
ProfessionalChlorambucil
ConsumerChloramphenicol
Advanced ConsumerChloramphenicol Ophthalmic
Advanced ConsumerChloramphenicol Otic
Consumerchloramphenicol ophthalmic
Consumerchloramphenicol/polymyxin B and hydrocortisone ophthalmic
ConsumerChloraseptic Spray
ConsumerChloraseptic
Advanced ConsumerChloraseptic Lozenges Dental
Advanced ConsumerChloraseptic Lozenges Cherry Flavor Dental
Advanced ConsumerChloraseptic Lozenges, Children's Dental
Advanced ConsumerChlorate Chlordiazepoxide
ConsumerChlordiazepoxide Injection
Advanced ConsumerChlordiazepoxide
ProfessionalChlordiazepoxide capsules
Advanced ConsumerChlordiazepoxide (oral only)
Advanced ConsumerChlordiazepoxide (parenteral only)
Advanced ConsumerChlordiazepoxide And Amitriptyline
Advanced ConsumerChlordiazepoxide And Clidinium
Consumerchlordiazepoxide and clidinium
Consumerchlordiazepoxide and methscopolamine
ConsumerChlordiazepoxide hydrochloride, Clidinium bromide
ProfessionalChlordiazepoxide,Amitriptyline
ConsumerChlordiazepoxide/Clidinium
ConsumerChlordiazepoxide/Methscopolamine
ConsumerChlordinium
Advanced ConsumerChlordrine S.R.
ConsumerChlordrine SR
ConsumerChlorex-A 12 Suspension
Advanced ConsumerChlorfed A
ConsumerChlorgest HD
ConsumerChlorhexidine Liquid
ConsumerChlorhexidine Solution
Advanced ConsumerChlorhexidine Dental
Advanced ConsumerChlorhexidine Implantation-Dental
ProfessionalChlorhexidine
Consumerchlorhexidine gluconate
ProfessionalChlorhexidine Gluconate
Consumerchlorhexidine topical
ConsumerChlornade
Advanced ConsumerChlorofair Ophthalmic Ointment Ophthalmic
Advanced ConsumerChloromag
Advanced ConsumerChloromycetin
Advanced ConsumerChloromycetin Otic
ProfessionalChloromycetin ophthalmic ointment
ProfessionalChloromycetin Otic Solution
Advanced ConsumerChloromycetin for Ophthalmic Solution Ophthalmic
Advanced ConsumerChloromycetin Ophthalmic Ointment Ophthalmic
Advanced ConsumerChloroprocaine Parenteral-Local
ProfessionalChloroprocaine
ConsumerChloroptic
Advanced ConsumerChloroptic Ophthalmic Solution Ophthalmic
Advanced ConsumerChloroptic S.O.P. Ophthalmic
ConsumerChloroptic S.O.P.
ConsumerChloroquine
ConsumerChloroquine Tablets
Advanced ConsumerChloroquine
ProfessionalChloroquine Tablets
ConsumerChlorothiazide
ConsumerChlorothiazide Suspension
ConsumerChlorothiazide Tablets
Consumerchlorothiazide and methyldopa
Consumerchlorothiazide and reserpine
Consumerchlorotrianisene
Advanced ConsumerChloroxine
Consumerchloroxylenol and pramoxine otic
ConsumerChloroxylenol/Hydrocortisone/Pramoxine Lotion
ConsumerChloroxylenol/Hydrocortisone/Pramoxine Solution
ConsumerChlorphedrin SR
ConsumerChlorphen
ConsumerChlorphen HD
Advanced ConsumerChlorphenesin
Consumerchlorphenesin
ConsumerChlorpheniramine
ConsumerChlorpheniramine Controlled-Release Capsules
ConsumerChlorpheniramine Suspension
ConsumerChlorpheniramine Suspension Drops
ConsumerChlorpheniramine Sustained-Release Capsules
ConsumerChlorpheniramine Syrup
Advanced ConsumerChlorpheniramine
Advanced ConsumerChlorpheniramine and Codeine
Advanced ConsumerChlorpheniramine and Dextromethorphan
Consumerchlorpheniramine and dextromethorphan
Advanced ConsumerChlorpheniramine and Hydrocodone
Consumerchlorpheniramine and hydrocodone
Consumerchlorpheniramine and methscopolamine
Advanced ConsumerChlorpheniramine and Phenylephrine
Consumerchlorpheniramine and phenylpropanolamine
Advanced ConsumerChlorpheniramine and Pseudoephedrine
Consumerchlorpheniramine and pseudoephedrine
ProfessionalChlorpheniramine Maleate
ConsumerChlorpheniramine maleate, d-Pseudoephedrine hydrochloride

ProfessionalChlorpheniramine Maleate/Phenylephrine Hydrochloride/Methscopolamine Nitrate
ProfessionalChlorpheniramine Maleate/Pseudoephedrine Hydrochloride/Codeine Phosphate
Consumerchlorpheniramine, carbetapentane, ephedrine, and phenylephrine
Consumerchlorpheniramine, codeine, and pseudoephedrine
Consumerchlorpheniramine, dextromethorphan, and phenylephrine
Consumerchlorpheniramine, dextromethorphan, and pseudoephedrine
Consumerchlorpheniramine, dihydrocodeine, and pseudoephedrine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Ephedrine, and Guaifenesin
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Ephedrine, Phenylephrine, and Carbetapentane
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Ephedrine, Phenylephrine, Dextromethorphan, Ammonium Chloride, and Ipecac
Consumerchlorpheniramine, hydrocodone, and phenylephrine
Consumerchlorpheniramine, hydrocodone, and pseudoephedrine
Consumerchlorpheniramine, ibuprofen, and pseudoephedrine
Consumerchlorpheniramine, methscopolamine, and phenylephrine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pheniramine, Pyrilamine, Phenylephrine, Hydrocodone, Salicylamide, Caffeine, and Ascorbic Acid
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, and Acetaminophen
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, and Dextromethorphan
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, and Hydrocodone
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, and Methscopolamine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, Codeine and Ammonium Chloride
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, Codeine, and Ammonium Chloride
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, Codeine, and Potassium Iodide
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, Dextromethorphan, and Guaifenesin
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, Dextromethorphan, Guaifenesin, and Ammonium Chloride
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, Hydrocodone, Acetaminophen, and Caffeine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenylephrine, Pseudoephedrine, Atropine, Hyoscyamine, and Scopolamine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Phenyltoloxamine, and Phenylephrine
Consumerchlorpheniramine, phenyltoloxamine, and phenylephrine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine and Hydrocodone
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, and Acetaminophen
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, and Codeine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, and Dextromethorphan
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, and Hydrocodone
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, and Hydrocodone or Pseudoephedrine and Hydrocodone
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, and Methscopolamine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, Codeine and Acetaminophen
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, Codeine, and Acetaminophen
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, Dextromethorphan and Guaifenesin
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, Dextromethorphan, and Acetaminophen
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, Dextromethorphan, and Acetaminophen,
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pseudoephedrine, Dextromethorphan, and Guaifenesin
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pyrilamine, and Phenylephrine
Consumerchlorpheniramine, pyrilamine, and phenylephrine
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pyrilamine, Phenylephrine, and Acetaminophen
Advanced ConsumerChlorpheniramine, Pyrilamine, Phenylephrine, Pseudoephedrine and Hydrocodone
Consumerchlorpheniramine/ phenyltoloxamine/ phenylephrine/ phenylpropanolamine
Consumerchlorpheniramine/ pyrilamine/ phenylephrine/ phenylpropanolamine
ConsumerChlorpheniramine/Acetaminophen
ConsumerChlorpheniramine/Codeine/Pseudoephedrine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Guaifenesin/Phenylephrine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Phenylephrine
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Phenylephrine Chewable Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Phenylephrine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Phenylephrine Suspension
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Phenylephrine Sustained-Release Tablets
Consumerchlorpheniramine/dextromethorphan/phenylpropanolamine
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Pseudoephedrine Chewable Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Pseudoephedrine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Dextromethorphan/Pseudoephedrine Suspension
ConsumerChlorpheniramine/Dihydrocodeine/Phenylephrine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Dihydrocodeine/Pseudoephedrine Syrup
ConsumerChlorpheniramine/Guaifenesin/Phenylephrine Drops
ConsumerChlorpheniramine/Guaifenesin/Pseudoephedrine
ConsumerChlorpheniramine/Hydrocodone Extended-Release Suspension
ConsumerChlorpheniramine/Hydrocodone Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Hydrocodone/Phenylephrine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Hydrocodone/Pseudoephedrine
ConsumerChlorpheniramine/Hydrocodone/Pseudoephedrine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Methscopolamine 12-Hour Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Methscopolamine/Phenylephrine Suspension
Consumerchlorpheniramine/phenindamine/phenylpropanolamine
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine Controlled-Release Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine Elixir
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine Suspension
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine Sustained-Release Capsules
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Methscopolamine
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Methscopolamine Chewable Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Methscopolamine Sustained-Release Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Methscopolamine Syrup
Consumerchlorpheniramine/phenylephrine/phenylpropanolamine
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Phenyltoloxamine
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Phenyltoloxamine Controlled-Release Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Phenyltoloxamine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Pyrilamine
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Pyrilamine Controlled-Release Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Pyrilamine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Phenylephrine/Pyrilamine Suspension
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine 24-Hour Sustained-Release Capsules
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine Chewable Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine Controlled-Release Capsules
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine Liquid
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine Suspension
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine Sustained-Release Capsules
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine Sustained-Release Tablets
ConsumerChlorpheniramine/Pseudoephedrine/Methscopolamine Sustained-Release Tablets

Advanced ConsumerChlorpromanyl-20
Advanced ConsumerChlorpromanyl-40
ConsumerChlorpromazine
ConsumerChlorpromazine Concentrate
ConsumerChlorpromazine Suppositories
ConsumerChlorpromazine Syrup
ConsumerChlorpromazine Tablets
ProfessionalChlorpromazine Hydrochloride
Advanced ConsumerChlorpromazine Hydrochloride Intensol
ConsumerChlorpropamide
Advanced ConsumerChlorprothixene
Advanced ConsumerChlortetracycline
Advanced ConsumerChlortetracycline Topical
ProfessionalChlorthalidone
Consumerchlorthalidone and reserpine
ConsumerChlorthalidone/Clonidine
ConsumerChlortox
ConsumerChlorzoxazone
Advanced ConsumerChlorzoxazone And Acetaminophen
Advanced ConsumerChroma-Pak
ConsumerChromagen Forte
ConsumerChromatinic
Advanced ConsumerChromic Chloride
Advanced ConsumerChromic Phosphate P 32 Therapeutic
ProfessionalChromic Phosphate P 32
Advanced ConsumerChromium
ConsumerChromium Picolinate
Advanced ConsumerChromium Supplements
ConsumerChronulac
ConsumerChronulac Syrup
Advanced ConsumerChymodiactin Parenteral-Local
Advanced ConsumerChymopapain Parenteral-Local
ConsumerFloxin
ProfessionalFloxin
ProfessionalFloxin tablets
Advanced ConsumerFloxin I.V.
ConsumerFloxin Otic Solution
Advanced ConsumerFloxin Otic Otic
ConsumerFloxin Otic
ConsumerFloxuridine
Advanced ConsumerFloxuridine
Consumerfloxuridine
ProfessionalFloxuridine
Advanced ConsumerFlozenges
Advanced ConsumerFluanxol
Advanced ConsumerFluanxol Depot
ConsumerFluarix injectable
Advanced ConsumerFluclox
Advanced ConsumerFlucloxacillin
ConsumerFluconazole
ConsumerFluconazole Single-Dose Tablets
ConsumerFluconazole Solution
ConsumerFluconazole Suspension
Advanced ConsumerFluconazole
Consumerfluconazole
ConsumerFluconazole
ProfessionalFluconazole
ProfessionalFluconazole
ProfessionalFluconazole Injection
ProfessionalFluconazole Oral Suspension
ProfessionalFluconazole Tablets
ConsumerFlucytosine
Advanced ConsumerFlucytosine
Consumerflucytosine
ProfessionalFlucytosine
ConsumerFludara
Advanced ConsumerFludara
ConsumerFludara
ProfessionalFludara
ConsumerFludarabine
Advanced ConsumerFludarabine
Consumerfludarabine
ProfessionalFludarabine injection
ProfessionalFludarabine Phosphate

Advanced ConsumerFludeoxyglucose F 18 Diagnostic
ConsumerFludrocortisone
Advanced ConsumerFludrocortisone
Consumerfludrocortisone
ProfessionalFludrocortisone
ProfessionalFludrocortisone Acetate
Advanced ConsumerFludroxycortide Topical
ConsumerFluex
ConsumerFluLaval
ConsumerFlumadine
ConsumerFlumadine Syrup
Advanced ConsumerFlumadine
ConsumerFlumadine
ProfessionalFlumadine
ConsumerFlumazenil
Consumerflumazenil
ProfessionalFlumazenil
ProfessionalFlumazenil
ProfessionalFlumazenil Injection
Advanced ConsumerFlumetasone Topical
Advanced ConsumerFlumethasone Topical
ConsumerFluMist
Advanced ConsumerFluMist
ConsumerFluMist nasal
Advanced ConsumerFlunarizine
ConsumerFlunisolide Aerosol Inhaler
ConsumerFlunisolide HFA Inhaler
ConsumerFlunisolide Spray
Advanced ConsumerFlunisolide Inhalation
Advanced ConsumerFlunisolide Nasal
ConsumerFlunisolide
ProfessionalFlunisolide
Consumerflunisolide inhalation
Consumerflunisolide nasal
Advanced ConsumerFluocet Topical
Advanced ConsumerFluocin Topical
ConsumerFluocinolone Cream
ConsumerFluocinolone Oil
ConsumerFluocinolone Shampoo
ConsumerFluocinolone Solution
Advanced ConsumerFluocinolone Topical
ProfessionalFluocinolone
ProfessionalFluocinolone Cream
ConsumerFluocinolone Acetonide Implant
ProfessionalFluocinolone Acetonide
Consumerfluocinolone ophthalmic implant
ProfessionalFluocinolone Solution
Consumerfluocinolone topical
Consumerfluocinolone, hydroquinone, and tretinoin topical
ConsumerFluocinolone/Hydroquinone/Tretinoin
ConsumerFluocinonide Cream
ConsumerFluocinonide Gel
ConsumerFluocinonide Solution
Advanced ConsumerFluocinonide Topical
ConsumerFluocinonide
ProfessionalFluocinonide
ProfessionalFluocinonide
ProfessionalFluocinonide Cream
ProfessionalFluocinonide Gel
ProfessionalFluocinonide Ointment
Consumerfluocinonide topical
Advanced ConsumerFluoderm Topical
ConsumerFluogen injectable
Advanced ConsumerFluolar Topical
Advanced ConsumerFluonid Topical
ConsumerFluonid
Advanced ConsumerFluonide Topical
Advanced ConsumerFluor-A-Day
ConsumerFluor-A-Day
ConsumerFluor-Op
Advanced ConsumerFluor-Op Ophthalmic
ConsumerFluor-Op
ProfessionalFluor-Op
ConsumerFluorabon
ConsumerFluorabon Basic
ProfessionalFluorescein Sodium/Proparacaine Hydrochloride
ProfessionalFluorescite
Consumerfluoride
Consumerfluoride topical
Advanced ConsumerFluoritab
ConsumerFluoritab
Advanced ConsumerFluoritabs
Advanced ConsumerFluorodex
ConsumerFluorodex
ConsumerFluorometholone
ConsumerFluorometholone Ointment
Advanced ConsumerFluorometholone Ophthalmic
ConsumerFluorometholone
ConsumerFluorometholone Acetate Suspension
Consumerfluorometholone ophthalmic
ConsumerFluorometholone/Sulfacetamide Suspension
ProfessionalFluorometholone/Sulfacetamide
Advanced ConsumerFluoroplex Topical
ConsumerFluoroplex
ProfessionalFluoroplex
Advanced ConsumerFluoroquinolones
Advanced ConsumerFluorosol
ConsumerFluorouracil
ConsumerFluorouracil Cream
Advanced ConsumerFluorouracil

Advanced ConsumerFluorouracil Topical
Consumerfluorouracil injection
ConsumerFluorouracil
ProfessionalFluorouracil
Consumerfluorouracil topical
Advanced ConsumerFluothane
ConsumerFluoxetine
ConsumerFluoxetine Capsules
ConsumerFluoxetine Delayed-Release Capsules
ConsumerFluoxetine Solution
Advanced ConsumerFluoxetine
Consumerfluoxetine
ProfessionalFluoxetine
ProfessionalFluoxetine capsules
ProfessionalFluoxetine Oral Solution
ProfessionalFluoxetine Solution
Consumerfluoxetine and olanzapine
ConsumerFluoxetine hydrochloride
ProfessionalFluoxetine Hydrochloride
ConsumerFluoxymesterone
Advanced ConsumerFluoxymesterone
ProfessionalFluoxymesterone
Advanced ConsumerFlupenthixol
ConsumerFluphenazine
ConsumerFluphenazine Concentrate
ConsumerFluphenazine Elixir
ConsumerFluphenazine Tablets
Advanced ConsumerFluphenazine
Consumerfluphenazine
ProfessionalFluphenazine
ProfessionalFluphenazine
ProfessionalFluphenazine elixir
ProfessionalFluphenazine Oral Solution
ProfessionalFluphenazine Tablets
ConsumerFluphenazine Decanoate
Advanced ConsumerFlura
Advanced ConsumerFlura-Drops
ConsumerFlura-Drops
Advanced ConsumerFlura-Loz
ConsumerFlura-Loz
ConsumerFlura-Tab
ConsumerFlurandrenolide Cream
ConsumerFlurandrenolide Lotion
ConsumerFlurandrenolide Tape
Advanced ConsumerFlurandrenolide Topical
Consumerflurandrenolide topical
ConsumerFlurazepam
Advanced ConsumerFlurazepam
Consumerflurazepam
ProfessionalFlurazepam
ConsumerFlurazepam hydrochloride
ProfessionalFlurazepam Hydrochloride
ConsumerFlurbiprofen
ConsumerFlurbiprofen Drops
Advanced ConsumerFlurbiprofen
Advanced ConsumerFlurbiprofen Ophthalmic
Consumerflurbiprofen
ConsumerFlurbiprofen
ProfessionalFlurbiprofen
ProfessionalFlurbiprofen
ProfessionalFlurbiprofen tablets
Consumerflurbiprofen ophthalmic
Advanced ConsumerFlurosyn Topical
ConsumerFlurosyn
Advanced ConsumerFluShield
ConsumerFlushield injectable
ConsumerFlutamide
Advanced ConsumerFlutamide
Consumerflutamide
ConsumerFlutamide
ProfessionalFlutamide
ProfessionalFlutamide
Advanced ConsumerFlutex Topical
ConsumerFluticasone Aerosol Inhaler
ConsumerFluticasone Cream
ConsumerFluticasone Powder
ConsumerFluticasone Spray
Advanced ConsumerFluticasone Inhalation-Local
Advanced ConsumerFluticasone Nasal
Advanced ConsumerFluticasone Topical
ConsumerFluticasone
ProfessionalFluticasone
ProfessionalFluticasone
ProfessionalFluticasone Ointment
Advanced ConsumerFluticasone And Salmeterol Inhalation-Local
Consumerfluticasone and salmeterol
ConsumerFluticasone Furoate Spray
ConsumerFluticasone HFA Aerosol Inhaler
Consumerfluticasone inhalation
Consumerfluticasone nasal
ConsumerFluticasone propionate
ProfessionalFluticasone Propionate
ConsumerFluticasone propionate, Salmeterol
ProfessionalFluticasone Propionate/Salmeterol
Consumerfluticasone topical
ConsumerFluticasone/Salmeterol
ConsumerFluticasone/Salmeterol Inhaler
ConsumerFluvirin injectable
ConsumerFluvoxamine
Advanced ConsumerFluvoxamine
Consumerfluvoxamine
ProfessionalFluvoxamine
ConsumerFluvoxamine maleate
ProfessionalFluvoxamine Maleate
Advanced ConsumerFluxid
ProfessionalFluxid
ConsumerFluzone
Advanced ConsumerFluzone
ConsumerFluzone injectable

Advanced ConsumerBenzac 10 Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac 5 Gel Topical
ConsumerBenzac AC Wash
ConsumerBenzac AC
Advanced ConsumerBenzac AC 10 Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac AC 2˝ Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac AC 21/2 Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac AC 5 Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac AC Wash 10 Topical
Advanced ConsumerBenzac AC Wash 2˝ Topical
Advanced ConsumerBenzac AC Wash 21/2 Topical
Advanced ConsumerBenzac AC Wash 5 Topical
ConsumerBenzac W
ConsumerBenzac W
Advanced ConsumerBenzac W 10 Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac W 2˝ Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac W 21/2 Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac W 5 Gel Topical
Advanced ConsumerBenzac W Wash 10 Topical
Advanced ConsumerBenzac W Wash 5 Topical
ConsumerBenzaclin Gel
ConsumerBenzaclin
ConsumerBenzaClin
ProfessionalBenzaClin
Advanced ConsumerBenzacot
ConsumerBenzagel
ConsumerBenzagel Wash
ConsumerBenzagel-10
ConsumerBenzagel-5
Advanced ConsumerBenzalkonium Chloride Vaginal
ConsumerBenzamycin Gel
Advanced ConsumerBenzamycin
ConsumerBenzamycin
ConsumerBenzamycin
ProfessionalBenzamycin Gel
ConsumerBenzamycin Pak Gel
ProfessionalBenzamycin Pak
ConsumerBenzaShave
ConsumerBenzashave 10
Advanced ConsumerBenzaShave 10 Cream Topical
ConsumerBenzashave 5
Advanced ConsumerBenzaShave 5 Cream Topical
Advanced ConsumerBenzfetamine
ConsumerBenziq
ConsumerBenziq LS
ConsumerBenziq Wash
Advanced ConsumerBenznidazole
ConsumerBenzocaine Aerosol Spray
ConsumerBenzocaine Drops
ConsumerBenzocaine Lozenges
ConsumerBenzocaine Ointment
Advanced ConsumerBenzocaine Dental
Advanced ConsumerBenzocaine Rectal
Advanced ConsumerBenzocaine Topical
Advanced ConsumerBenzocaine and Menthol Dental
Advanced ConsumerBenzocaine and Menthol Topical
Advanced ConsumerBenzocaine and Phenol Dental
Consumerbenzocaine and trimethobenzamide rectal
Consumerbenzocaine otic
Consumerbenzocaine topical
Advanced ConsumerBenzodent Dental
Advanced ConsumerBenzodiazepines
Consumerbenzoic acid and salicylic acid topical
ConsumerBenzoin Tincture

ConsumerBenzonatate
Advanced ConsumerBenzonatate
Consumerbenzonatate
ConsumerBenzonatate
ProfessionalBenzonatate
ConsumerBenzoyl Peroxide Bar
ConsumerBenzoyl Peroxide Cream
ConsumerBenzoyl Peroxide Gel
ConsumerBenzoyl Peroxide Lotion
ConsumerBenzoyl Peroxide Pads
ConsumerBenzoyl Peroxide Wash
Advanced ConsumerBenzoyl Peroxide Topical
ConsumerBenzoyl peroxide
ProfessionalBenzoyl Peroxide
Consumerbenzoyl peroxide and clindamycin topical
Consumerbenzoyl peroxide and erythromycin topical
Consumerbenzoyl peroxide and salicylic acid topical
Consumerbenzoyl peroxide and sulfur topical
Consumerbenzoyl peroxide and urea topical
Consumerbenzoyl peroxide topical
ConsumerBenzoyl peroxide, Clindamycin
ConsumerBenzoyl Peroxide/Erythromycin Gel
ConsumerBenzoyl Peroxide/Hydrocortisone Lotion
ConsumerBenzoyl Peroxide/Sulfur Gel
ConsumerBenzoyl Peroxide/Sulfur Lotion
ConsumerBenzoyl Peroxide/Urea Cleanser
ConsumerBenzoyl Peroxide/Urea Cream
ConsumerBenzphetamine
Advanced ConsumerBenzphetamine
Consumerbenzphetamine
ProfessionalBenzphetamine Hydrochloride
ConsumerBenztropine
ConsumerBenztropine Tablets
Advanced ConsumerBenztropine
Consumerbenztropine
ProfessionalBenztropine
ProfessionalBenztropine Mesylate
Advanced ConsumerBenzyl Benzoate

Consumerbromfenac ophthalmic
ProfessionalBromfenac
ConsumerBromfenex Controlled-Release and Sustained-Release Capsules
Advanced ConsumerBromfenex
Advanced ConsumerBromfenex PD
ConsumerBromfenex PE
ConsumerBromfenex PE Pediatric
ConsumerBromhist Pediatric Drops
ConsumerBromhist-PDX Syrup
ConsumerBromhist-PDX
Advanced ConsumerBromo-Seltzer
ConsumerBromocriptine
ConsumerBromocriptine mesylate
ProfessionalBromocriptine Mesylate
Advanced ConsumerBromphen
ConsumerBrompheniramine 12-Hour Sustained-Release Tablets
ConsumerBrompheniramine 24-Hour Sustained-Release Capsules
ConsumerBrompheniramine Chewable Tablets
ConsumerBrompheniramine Liquid
ConsumerBrompheniramine Suspension
Advanced ConsumerBrompheniramine
Consumerbrompheniramine and phenylephrine
Consumerbrompheniramine and phenylpropanolamine
Advanced ConsumerBrompheniramine and Pseudoephedrine
ProfessionalBrompheniramine Maleate/Pseudoephedrine Hydrochloride
ProfessionalBrompheniramine Maleate/Pseudoephedrine Hydrochloride/Dextromethorphan Hydrobromide
Consumerbrompheniramine, dextromethorphan, and phenylephrine
Consumerbrompheniramine, dextromethorphan, and pseudoephedrine
Consumerbrompheniramine, dextromethorphan, guaifenesin, and phenylephrine
Consumerbrompheniramine, dextromethorphan, guaifenesin, and pseudoephedrine
Consumerbrompheniramine, hydrocodone, and pseudoephedrine
Advanced ConsumerBrompheniramine, Phenylephrine and Codeine
Advanced ConsumerBrompheniramine, Phenylephrine, Codeine and Guaifenesin
Advanced ConsumerBrompheniramine, Phenylephrine, Hydrocodone and Guaifenesin
Advanced ConsumerBrompheniramine, Phenylephrine, Hydrocodone, and Guaifenesin
Advanced ConsumerBrompheniramine, Pseudoephedrine, and Acetaminophen
Advanced ConsumerBrompheniramine, Pseudoephedrine, and Dextromethorphan
ConsumerBrompheniramine/Carbetapentane/Phenylephrine Suspension
Consumerbrompheniramine/carbetapentane/phenylephrine
ConsumerBrompheniramine/Dextromethorphan/Guaifenesin
ConsumerBrompheniramine/Dextromethorphan/Guaifenesin/Phenylephrine Syrup
ConsumerBrompheniramine/Dextromethorphan/Phenylephrine Liquid
ConsumerBrompheniramine/Dextromethorphan/Phenylephrine Suspension
Consumerbrompheniramine/dextromethorphan/phenylpropanolamine
ConsumerBrompheniramine/Dextromethorphan/Pseudoephedrine Drops
ConsumerBrompheniramine/Dextromethorphan/Pseudoephedrine Elixir

ConsumerBrompheniramine/Dextromethorphan/Pseudoephedrine Suspension
ConsumerBrompheniramine/Guaifenesin/Hydrocodone Liquid
ConsumerBrompheniramine/Hydrocodone/Phenylephrine Liquid
ConsumerBrompheniramine/Hydrocodone/Phenylephrine Suspension
ConsumerBrompheniramine/Hydrocodone/Pseudoephedrine Liquid
ConsumerBrompheniramine/Hydrocodone/Pseudoephedrine Suspension
ConsumerBrompheniramine/Phenylephrine Elixir
ConsumerBrompheniramine/Phenylephrine Suspension
ConsumerBrompheniramine/Phenylephrine Sustained-Release Capsules
Consumerbrompheniramine/phenylephrine/phenylpropanolamine
ConsumerBrompheniramine/Pseudoephedrine
ConsumerBrompheniramine/Pseudoephedrine Controlled-Release and Sustained-Release Capsules
ConsumerBrompheniramine/Pseudoephedrine Drops
ConsumerBrompheniramine/Pseudoephedrine Elixir
ConsumerBrompheniramine/Pseudoephedrine Suspension
ConsumerBrompheniramine/Pseudoephedrine Sustained-Release Tablets
ConsumerBromTann/DM Tann/PSE Tann Suspension