Medicamentul AZT – antiretrovirale (AVR) contra HIV/SIDA

 

Există destule cărţi pe piaţa în care jurnalişti, doctori şi oamenii de ştiinţă au arătat cu fapte şi dovezi clare că de fapt industria farmaceutica (IF) nu este absolut de loc inovativă, rezumându-se la folosiera aceloraşi substanţe nocive timp de decenii intregi. Numai numele se schimba căteodată cât şi şi preţul, eventual se mai mixează o noua substanţă toxică descoperită între timp la cele vechi. Multe din medicamentele la care expiră patentul sunt retrase de pe piata benevol, căci asta ar sili firma să le vânda mai ieftin. După ce medicamentul a fost luat de pe piaţă apare unul care îl înlocuieste la un preţ mult mai ridicat care este justificat de IF din cauza “banilor investiţi în cercetare”.

 

În acest nou medicament se afla des aceeaşi substanţă că şi mai înainte,. poate un pic modificată sau se face un mixaj de substanţe printre care se află şi cea activă din medicamentul ulterior. Aceasta practică este la ordinea zilei şi este chiar combătută de unele autorităţi din ministerele sănăţăţii care cer medicamente mai ieftine, dar fără prea mare succes.

 

Faptul că IF nu investeşte deloc bani pentru a descoperii medicamente întradevar utile ci foloseste numai toxice dăunătoare şi cât mai ieftine se poate vedea în mod evident şi şi în cazul fraudei SIDA/HIV.

 

Medicamentul AZT care se foloseste în mod principal de 27 de ani la tratarea bolii numite SIDA a fost iniţial un medicament “anti-cancer”, dar care nu a functionat deloc aşa cum se aştepta după ce el a fost descoperit. AZT-ul fost descoprit de Dr. Jerome Horowitz de la Michigan Cancer Foundation în 1964, cu 20 de ani inainte de a aparea boala SIDA din sperma heringilor. Mai târziu el a fost sintetizat chimic.

 

Deci bolnavii de SIDA primesc o componentă din sperma heringilor care are un anumit rol la fecundare şi anume rolul de a inhiba dezvoltarea celulelor din celula femelei, pentru a face posibilă fecundarea. Exact lucrul aşa însă este ceea ce mai lipseşte unui bolnav: impiedicarea dezvoltarii, diviziunii şi înmulţirii celulelor noi. Sănătatea omului depinde de sănătatea celulelor şi de înmultirea lor, acest lucru îl ştie orice student din anul întai de biologie sua medicină şi poate că şi cei mai multi şcolari.

 

Cine opreşte acest proces în mod intenţionat nu poate avea nici o intenţie bună cu omul caruia îi dă astfel de medicament, mai ales că importanţa celulei TREBUIE să fie cunoscuta de orice medic şi de orice cercetator orişicât de idot.

 

Acest lucru este adevărat şi pentru cancer, boala la care se crede în mod eronat că celulele canceroase sunt celule umane şi nu paraziţi care se înmulţesc din cauza că corpul este slabit sau otravit (paraziţii se numesc Trichomonade şi se pot observa chiar la microscop, vezi cercetarile Tamarei Lebedewa, Prof. Enderlein, etc. Din păcate Tamara Lebedewa este cam cenzurată pe google in anumite limbi.
(Vezi în germana pagina
www.zell-kreis.de ).

 

AZT-ul a fost initial deci conceput să distrugă sinteza DNS din măduva oaselor, adică să impiedice producerea de celule noi, actionând asupra corpului deci ca o otravă extrem de toxică. AZT-ul s-a dovedit foarte repede ca fiind dâunator nefiind în stare să opreasca înmulţirea celulelor cancerigene.

 

Dr. Horowitz a declarat mai târziu: “am creat AZT-ul ca şi alte mixturi în laboratorul meu dar s-a aratat că nici unul dintre acestea nu a avut un efect deosebit la animalele pe care au fost testate (împotriva la cancer). Consecvenţa a fost că aceste medicamente nu au mai fost folosite” (Ideas. The AIDS Campaign, The canadian broadcasting company 12-13 Jan 1988)

 

Douăzeci de ani mai târziu apare o “boala nouă” – SIDA – şi exact această substanţă foarte dăunătoare, concepută iniţial fără succes pentru cancer, o boala complet diferită de SIDA, este scoasă din sertar, sau mai bine zis din lada de otrăvuri chimice şi este vândut imediat ca fiind soluţia ideală pentru boala SIDA. Chiar şi fără a face testele de rigoare. Acest lucru este ca şi cum s-ar folosi dioxina, otravă chimică extrem de nociv folosită ca pesticid şi ca “Agent Orage” în războiul din Vietman pentru a vindeca acneea.

 

Aici se vede încă odată metoda tipică şi perfidă a IF şi anume că IF are numai interesul de a face un profit cât mai mare şi aceasta se poate face cu substanţe cât mai dăunătoare şi cât mai ieftine care sunt vândute pe o perioada cât mai mare de timp la boli care nu sunt vindecate cu acestea.

AZT se produce şi se prescrie, în ciuda faptului că este cunoscut faptul că impiedică dezvoltarea celulelor noi în corp cu o încăpăţînare oarbă şi morbifă de peste 27 de ani.

 

Şi asta la o boală care chipurile este cauzaţă de un virus ?  Oare ce are un virus cu dezvoltarea de celule noi şi sănătoase de care corpul are nevoie ca şi de aer sau de sânge ?

 

De ce oare se foloseşte această otravă pentru combaterea unui virus, când de fapt ea împiedică chiar VIATA omului ?

 

Singurul răspuns logic al unui om gânditor cu raţiune nu poate fi decât: pentru că această substanţă aduce cel mai mare profit şi cel mai mare numar de boli secundare prin distrugerea totală a sistemului imunitar, care după luarea acestui medicament nu mai este în stare să creeze celule noi în maduva oaselor. AZT-ul este cel care la multi pacienti care îl iau creează de abia boala numită SIDA şi nu un virus invizibil şi nedepistat până acum.

 

Luarea ATZ-ului este aproape sinomimă cu distrugerea completă a sistemului imunitar. Doar dacă Dumnezeu doreşte ca omul să nu moară în urma acestei otrăvuri, el poate să trăiască în ciuda lui. Prescrierea la AZT la oameni este de fapt o fraudă farmacologică cu care se câştiga bani şi care nu aduce pacienţilor decât boală şi moarte. Cine îşi taie singur degetele nu poate să se plângă că nu le mai are. Cine îşi opreşte diziviunea celulelor noi cu această toxină nu se poate plânge că îi merge rău şi este bolnav. Naivitate doctorilor este la fel de mare ca şi naivitatea şi neştiinta pacienţilor care au o încredere oarbă în doctorii orbi ş în aşa zisă ştiinţă.  Cine se lasă condus de orbi va sfârşi căzând în groapă.

 

Din cauza convingerii innoculate de doctori şi de mass-media că » SIDA = MOARTE” , doctorii sunt în stare să dea şi cea mai nocivă otravă pacientilor lor că să-i scape, fiindcă un doctor TREBUIE să facă ceva. Şi dupa cum se ştie bine singura medicamentaţie împotriva la HIV/SIDA este cea AZT sau similară.

 

Că acel ceva aduce moartea pacientilor mai repede chiar decât dacă nu se face nimic nu îi prea intereseză pe doctori. Ei nu acceptă acest adevăr vizibil cu ochiul liber nici măcar atunci când văd cât de rău le merge pacienţilor HIV atunci când ei încep să ia AZT.
Neputinţa şi neştiinţa este pentru doctori ceva extrem de neplăcut din cauza aroganţei imense pe care acestia în mod general (exista puţine exceptii ) o au.

 

Studiile făcute cu banii IF pentru a demonstra că AZT prelungeste viaţa pacientilor SIDA/HIV s-au dovedit deja de mai multe ori ca fiind frauduloase ele conţinând manipulări ale datelor şi ale condiţiilor de testare. Nişte cercetatori de la FDA care au examinat aceste teste facute de IF cu AZT-ul pe pacienţi s-au dovedit aşa de frauduloase încât ei au spus că : “studia a fost aşa de extrem de plină de greseli, încât nu se pot trage nici un fel de concluzii din ea”. În plus ei au constatat ca “10 la suta din pacienţii care au luat AZT au murit deja după 21 saptamâni de după terminarea acestei studii” (IBD, October 13/20, 1987 pagina 7-8)

 

În plus se adaugă aici faptul că medicamentele AZT costă pacienţii între 600 şi 1000 dolari pe lună. Unele farmacii din New York au încasat la inceput chiar şi 3500 dolari pe lună de pacienţi, după cum a arata societatea pentru apararea dreptului consumatorului din New York. Acest preţ extrem de scump nu se justifică cu nimic mai ales dacă ne aducem aminte ca aceasta toxină, care nu merita numele de “medicament” absolut deloc a fost un rebut, un deşeu, o otravă deja dovedită că dăunătoare vieţii şi descoperită cu 20 de înainte de aparitia bolii cu numele de SIDA. În natura există multe toxine şi otravuri şi folosirea lor în doze mari în scopuri terapeutice aşa cum este folosit AZT este titulată în mod normal ca “otravire”.

 

Dacă pacienţii nu îşi permit să cumpere această otravă, atunci guvernele îi ajută ( d. ex. cel american dar şi altele fac acest lucru) şi finanteaza AZT-ul cu banii din impozite. Adica banii din impozite se duc automat la patronii fabricilor care produc aceste otravuri. Aceste program de “ajutor” sunt puse la nivel guvernamental sunt puse initiate chiar de IF prin parlamentarii neştiutori sau corupti de IF.
Cine oare nu vrea să ajute bolnavii SIDA ? Cine oare însă ştie că acest ajutor scurteaza viaţa pacientilor, le măreste suferinţa facând un calvar din viaţa lor care umple buzunarele IF.

 

Din cauza unui astfel de program au primit în USA între 6000-7000 de oameni AZT. Deşi senatul a încetat finanţarea aceasta în 1989, ea a fost continuată de congres datorită lobiiştilor IF din congres.

 

Fiindcă au fost cheltuite milioane de dolari pentru aceste medicamente câţva funcţionari au dorit să afle de ce acest medicament este aşa de scump. Avocaţii funcţionarilor au silit firma Burroughs Wellcome să justifice preţurile. Firma a refuzat, dar a redus preturile cu 20% şi a refuzat să coopereze cu statul în aceast punct.

 

Unii cercetatori s-au îndoit încă de la inceput despre eficienta medicamentului AZT. În martie 1989 firma Bourroughs Wellcome a declarat ca anumiţi viruşi HIV (viruşi care până azi nu au fost izolaţi şi dovediti de nimeni, existând numai pe hârtie) au deveniţi resistenţi la AZT.

 

De remarcat că până acum nu există nici măcar o singura dovadă ca această toxina otravitoare descoperită şi utilizată pentru cu totul alt scop ar distruge vreun virus HIV.

Deci faptul de a declara că viruşii ar fi devenit rezistenţi la AZT este o minciună evidentă şi care un scop mai perfid şi anume : noiile medicamente cer noi preţuri, fiind « nevoie doar de investiţii mari perntru cercetare ». Şi aici IF are o experienţa de mai mare de un secol, substanţele vechi sunt rebotezate şi un pic schimbat şi ele sunt introduse cu preţuri mari pe piaţă ca fiind ultimul răcnet al ştiinţei, justificând astfel preţurile imense şi dând o speranţă nouă dar deşartă că acest nou medicament va ajuta pecienţilor întradevăr !

 

Acest lucru se întâmplă în special când autorităţile guvernamentale care nu sunt corupte sau plătite de IF îşi dau seama că preţurile sunt exorbitante şi cer reducerea lor.

 

Vezi pagina cu profitul medicamentelor.